Dansend gezin bsit

MyFamily en Bsit slaan de handen in elkaar
Vind betrouwbare babysits dankzij handige tool

Antwerpen, 19 februari 2019 – MyFamily en de populaire babysit applicatie Bsit gaan samen in zee en helpen ouders via handige tool in 1 2 3 aan een betrouwbare babysit in hun buurt. Om de start van deze samenwerking te vieren biedt MyFamily gedurende 2 maanden gratis Bsit One aan haar 152 000 gezinnen aan. Als partner van de gezinnen zet MyFamily op deze manier concrete stappen in de richting van het ontzorgen van ouders.

Vereenvoudigt het leven van de ouders

Gedaan met stress in onvoorziene gevallen, gedaan met de tijd dat je jezelf een avondje uit moest ontzeggen omdat je geen babysit vond. Bij Bsit de nieuwe partner van MyFamily, vinden ouders in 3 clicks Sitters in de buurt, beoordeeld en aanbevolen door hun eigen vrienden en de Bsit gemeenschap. Resultaat: je gaat uit in gemoedsrust! “Bij MyFamily zijn we overtuigd van één ding: wij willen kinderen – en de gezinnen waarin zij opgroeien – meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen. Ervoor zorgen dat ouders zorgeloos quality time hebben past perfect in deze filosofie.” Aldus Céline Englebert woordvoerster van MyFamily.

Hoe MyFamily en Bsit jouw ouderlijk leven vergemakkelijken

Naast het wegnemen van jouw stress en het vinden van zeldzame parels in je buurt, bevat Bsit handige functionaliteiten om je babysittings te beheren:

  • Gemakkelijk en last minute sitters zoeken
  • Sitters beoordeeld door uw vrienden en de Bsit gemeenschap
  • Geïntegreerde chatfunctie
  • Aanvullende verzekering
  • Betaling via de app

Jouw voordeel: je krijgt 2 maanden Bsit One als klant van MyFamily!

MyFamily wil jou als ouder steunen en zoekt mee naar oplossingen op jouw maat waarmee jij kan genieten van een voordeel. Daarom kan je als lid van MyFamily 2 maanden gratis gebruik maken van Bsit One. Hiervoor krijg je als lid van MyFamily de 2 eerste maanden Bsit One gratis. (= ongelimiteerde toegang tot het zoeken en beheren van occasionele babysitting). Als ouder vergoed je zelf je gekozen Sitter, ook dit kan heel eenvoudig via de app.

Hoe geniet je van dit voordeel?

  • Download de app gratis (Appstore – Google Play)
  • Selecteer in het menu ‘Codes en Voordelen’ < ‘Voordelen’ en connecteer met MyFamily
  • Creëer je babysitting aanvraag (datum, adres, prijs) en nodig Sitters uit die aan jouw voorwaarden voldoen*
  • Maak kennis en bevestig vervolgens de sitting met je gekozen Sitter
  • Geniet ervan!

* Tip: deel je contacten en verbind je met de school van je kinderen via de ‘Kringen’ (menu) om zo de aanbevolen Sitters van jouw vrienden en kennissen te vinden.

* Voordeel geldig op je eerste abonnement indien je nog geen babysitting hebt gedaan of hebt geprofiteerd van een promotie via de Bsit app (automatische hernieuwing van abonnementsformule op maandelijkse basis voor het gebruikelijke tarief- mogelijkheid om op elk moment te annuleren via profielinstellingen)

Over MyFamily:

MyFamily is één van de vier erkende Vlaamse private uitbetalers van het Groeipakket, de vernieuwde kinderbijslag vanaf 1 januari 2019. MyFamily geeft gezinnen een klare kijk op hun rechten en gidst hen proactief in de complexe reglementering. Via online en offline tools informeert deze aanbieder op een laagdrempelige manier. MyFamily ondersteunt gezinnen financieel en wettelijk, kwalitatief en professioneel zodat ze sterk in hun schoenen staan. Daar maakt MyFamily het verschil omdat het vindt dat gezinnen zich moeten kunnen focussen op wat echt telt: de opvoeding van hun kinderen.

Bsit logo kleur

Over Bsit:

Bsit, de kinderoppas app, is een mobiele app die ouders helpt om babysitters te vinden, in hun buurt en aangeraden door hun vrienden. De app laat ouders ook toe hun babysittings te beheren. Het doel van Bsit: het leven van ouders vereenvoudigen door scores en recensies van vrienden, ouders en andere kennissen samen te brengen. Bsit is actief in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. De jonge Belgische app werd eind 2015 opgestart door 2 jonge ouders – en heeft reeds meer dan 300.000 gebruikers samengebracht.

Einde persbericht

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: