Op deze pagina komt u te weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo weet u precies hoe wij werken.

Privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op de dienst JobTeller van XERIUS Kinderbijslagfonds vereniging zonder winstoogmerk (hierna “MyFamily” genoemd), met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen (België), Brouwersvliet 4 bus. MyFamily is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen waar in JobTeller naar verwezen wordt. Door te registreren bij JobTeller accepteert u ons privacybeleid.

MyFamily respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op JobTeller. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van JobTeller, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Persoonsgegevens

Diensten
Wanneer u zich registreert of aanmeldt bij JobTeller vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens zijn noodzakelijk om de berekeningen van JobTeller uit te voeren. Deze gegevens worden opgenomen in een geautomatiseerde verwerking. De verstrekte persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om diensten van MyFamily en van haar partners te promoten. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van MyFamily of die van een derde partij.

Communicatie
Wanneer u e-mails of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op de eigen beveiligde servers van MyFamily of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden met de Xerius-groep (XERIUS Onderlinge Verzekeringsvereniging, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen (België), Brouwersvliet 4 bus 2; XERIUS Ondernemingsloket vzw, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Vesaliusstraat 3; XERIUS Sociaal Verzekeringsfonds vzw, met maatschappelijke zetel te Antwerpen (België), Brouwersvliet 4 bus 2). Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wijzigen persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons verstrekt is. (cf. wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van de persoonsgegevens)

Aanpassen of verwijderen
Als u uw gegevens wilt aanpassen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons opnemen. Zie onze contactgegevens onderaan. U hebt ook de mogelijkheid om aanvullende inlichtingen te bekomen.

Gebruikservaring

Cookies
Wij verzamelen of gebruiken informatie om beter inzicht te krijgen in hoe u de JobTeller gebruikt, voor het opstellen van rapporten over de JobTeller-activiteit en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot JobTeller-activiteit en internetgebruik. Zo kunnen we onze diensten beter afstemmen op uw noden en uw gebruikservaring optimaliseren.

Deze JobTeller maakt hiervoor gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te analyseren hoe gebruikers deze site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van JobTeller kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van MyFamily.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren geregeld of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

MyFamily
Brouwersvliet 4
2000 Antwerpen
078 15 00 15
info@myfamily.be

Vond je dit interessant?

Op de hoogte blijven over MyFamily? Meld je aan: